Millionaire’s Shortbread € 45,50 p.p.
Taartje vullen, afsmeren en versieren € 59,50 p.p.
Karamelbars met triple chocolade en speculoos € 37,50 p.p.
Macarons € 74,50 p.p.
Masterclass € 99,50 p.p.
Kinderfeestje vanaf € 19,50 per kind
Workshops gaan door bij deelname door 2 tot 4 personen
Thema taarten vanaf € 5,95 p.p.
Bruidstaarten vanaf € 6,95 p.p.
Taarten zijn te bestellen vanaf 15 personen
Cupcakes met botercrème & sprinkles € 2,95 per stuk
Cupcakes botercrème & luxe deco € 3,40 per stuk
Cupcakes zijn te bestellen vanaf 10 stuks
Macarons vanaf € 2,00 per stuk
Macarons zijn te bestellen vanaf 10 stuks
Mini Cupcakes botercrème & sprinkles € 1,75 per stuk
Mini Cupcakes botercrème & luxe deco € 2,10 per stuk
Mini Cupcakes zijn te bestellen vanaf 15 stuks
High Tea € 29,50 p.p.
High Tea + compleet servies € 39,50 p.p.
Een High Tea is te boeken vanaf 4 personen.
Let op: er kan borg gevraagd worden voor het servies.
Neem contact op om de mogelijkheden en bijbehorende kosten te bespreken.
Een High Wine in Lekkerkerk of op een door u gewenste locatie is mogelijk vanaf 4 personen.
Neem contact op om de mogelijkheden en bijbehorende kosten te bespreken.
Baking-soepje 1 liter € 6,95 / 0.5 liter € 3,95
Canollis € 3,50 per stuk
Canollis zijn vanaf 8 stuks te bestellen
“De Zoete Verleiding” € 16,50 p.p.
Te boeken vanaf 4 personen
“Love Box” € 17,50
Alleen bij speciale acties
“High Tea” € 29,50 p.p.
Te boeken vanaf 4 personen
Colazione - ontbijt € 24,50 p.p.
Colazione d’amore - liefdes ontbijt € 36,50 p.p.
Te boeken vanaf 2 personen
4-gangendiner € 49,50 p.p.
Te boeken vanaf 2 personen
De basis voor Mini Pavlova kan eenvoudig een paar dagen van tevoren gemaakt worden. In een luchtdichte trommel blijft de merengue best lang goed.
voor 4 tot 5 porties:
Verwarm de over voor op 150 graden.
De merengue maak je als volgt:
Sla de eiwitten stijf terwijl je de helft van de suiker langzaam toevoegt. Wanneer je ziet dat de merengue stijf en wit begint te worden, voeg je de rest van de suiker er langzaam bij + de maizena en witte wijn of vruchten azijn. Je klopt net zolang door totdat je tussen 2 vingers geen korreltjes suiker meer voelt.
Vul de spuitzak met de merengue.
Op het bakpapier teken je cirkels zo groot als je de nestjes wilt hebben. Spuit de cirkels met een ronde spuitmond van 1 cm doorsnee vol. De versierde rand kun je opspuiten door wat kleurstof aan de merengue toe te voegen en een ander spuitmondje te gebruiken. Doe vooral wat je zelf mooi en makkelijk vind.
Zet de merengue in de oven en draai de temperatuur terug naar 100 graden. Laat de merengue 1 tot 2 uur drogen in de oven. Let op dat de oven niet te heet is want dan worden ze bruinig.
Wanneer je de merengue wilt serveren vul je ze met wat je lekker vind. Let wel op! Een natte vulling doet de meringue zacht maken. Eventueel kun je ze met gesmolten witte chocolade afsmeren, dan voorkom je dat ze zacht worden.
Buon Appetito!
Een heerlijk zomers gevoel met deze ‘Paris-Brest’ soezenring! Als je hem gaat maken, vul hem vooral met wat je zelf lekker vind. Alleen vullen met slagroom? Ook heerlijk!
voor het soezendeeg:
voor de topping:
voor de vulling:
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Teken op bakpapier een cirkel van ca. 19 cm doorsnee, draai het papier om en bekleed de bakplaat ermee.
Smelt in een steelpan met dikke bodem de boter met de melk en water op middelhoog vuur (zodat het net niet kookt). Voeg de bloem, snufje zout en poedersuiker in een keer toe en roer met pollepel tot het deeg één bal wordt en laat even afkoelen.
Klop de 4 eieren los en voeg in delen bij de bal bloem en blijf goed roeren. Het deeg ziet er dan mooi glanzend uit!
Schep het deeg in de spuitzak en spuit een eerste cirkel binnen de cirkel op het bakpapier. Spuit aan de binnenkant de tweede cirkel ertegenaan. Spuit de derde cirkel precies bovenop de naad.
Kluts het laatste ei met wat melk en strijk met een kwast over het deeg.
Bak de soezenring 15 minuten op 210 graden en breng dan de temperatuur terug tot 190 graden. Bak nog 30 minuten totdat hij mooi bruin en/of gerezen is. Schakel de oven uit en laat de soezenring afkoelen in de oven met de ovendeur op een kier.
Laat daarna volledig afkoelen.
Klop de slagroom stijf, eventueel met wat vanille extract en suiker.
Snijd de soezenring met een scherp mes horizontaal in tweeën en bestrijk de onderste ring met de room en rangschik eventueel het fruit erop. Leg de bovenste helft erop.
Zeef de poedersuiker en voeg 2 tot 3 eetlepels water toe (eventueel met wat kleurstof) en roer goed tot een stevig glazuur. Sprenkel het glazuur over de ring, en zet in de koeling om uurtje koud te laten worden.
Buon Appetito!
Voor de vulling heb ik de slagroom geklopt en vermengd met een bakje mascarpone, 4 eetlepels vlierbloesem siroop, 2 theelepels aardbeien compound en wat suiker.