menu menu
High Tea

High Tea

 • Verschillende soorten verse thee
 • Soepje van het seizoen
 • Scones met homemade lemoncurd met room en zelfgemaakte jam
 • Millionaire’s Shortbread
 • Mini cupcake of Madeleine
 • Taart
 • Tiramisu
 • Bonbons
 • Macarons
 • Iets zoets of hartigs van het seizoen
 • Quiche met groenten van het seizoen
 • Sandwiches

€ 26,50 p.p.

In een gezellige Engelse sfeer, met mooi Engels serviesgoed, organiseer ik in de zomer meerdere Tuin High Tea’s in Lekkerkerk op vrijdag en zaterdag.
Data voorjaar / zomer worden bekend gemaakt op Facebook en Instagram van Baking Fientje.


Een Tuin High Tea start om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Tuin High Tea’s gaan door bij 4 personen. Bij slecht weer of persoonlijke omstandigheden kan de Tuin High Tea verzet worden. In overleg kunt u een dag vastleggen voor gezelschappen tot maximaal 9 personen. Stuur een mail of een whatsappje (0640468570) om te vragen naar de mogelijkheden.

Alle producten waarmee ik werk zijn vers, van hoge kwaliteit en zoveel als mogelijk biologisch en van lokale komaf. Een vegetarische High Tea is ook mogelijk. Natuurlijk kan er ook rekening gehouden worden met andere dieet wensen. Dieet wensen graag vooraf kenbaar maken zodat ik me voor kan bereiden op de hartige en zoete hapjes.

De kosten voor een High Tea bedragen € 26,50 per persoon. Eventuele extra kosten vanwege speciale dieetwensen worden vooraf met u besproken. Een High Tea kan ook uitgebreid worden met vers gesneden fruit, smoothys, verschillende soorten koekjes, enz. Vraag een offerte aan, dan stuur ik u een vrijblijvend voorstel.

Reserveren is noodzakelijk zodat ik me voor kan bereiden op de hartige en zoete hapjes. Stuur een mail of een whatsappje (0640468570) om te reserveren. De reservering is definitief als ik een aanbetaling van 50% heb ontvangen d.m.v. een bankoverschrijving of een tikkie. De Tuin High Tea kan doorgaan indien minimaal 4 personen hebben gereserveerd. Wanneer het weer erg slecht is op de geboekte datum, wordt er in overleg een nieuwe datum gepland in het zomerseizoen 2021.
Zie ook de algemene voorwaarden.

Eventueel kan in plaats van een High Tea ook een High Wine geboekt worden. Stuur een mail of een whatsappje (0640468570) om de samenstelling, mogelijkheden en bijbehorende kosten te bespreken voor een High Wine.

Een High Tea kan ook verzorgd worden op een door u gewenste locatie en tijd. Ook kan ik dan zorg dragen voor het servies zoals theepotten, kop en schotels, plateau’s en etagères. Een High Tea op locatie is mogelijk vanaf 4 personen. Stuur een mail of een whatsappje (0640468570) om de mogelijkheden te bespreken voor een High Tea op een door u gewenste locatie.

Speciaal voor de liefhebbers verzorg ik diverse boxen die u af kunt halen. Zie onderaan deze pagina een paar sfeerbeelden van de Boxen. Stuur een mail of een whatsappje (0640468570) om een box te bestellen.

(Bij Baking Fientje is geen enkele High Tea hetzelfde, wel ‘proeft’ u hier alvast de sfeer.)


Locatie Lekkerkerk

Locatie Lekkerkerk

High Tea

High Tea

Locatie Lekkerkerk

Koekjes

Millionnaire’s shortbread

Mini cupcakes

Citroencake met citroenglazuur

High Tea

Homemade lemoncurd met room en jam/marmelade

Scones

Soepje van het seizoen

Citroencake met citroenglazuur

Rocky Road Fudge

De siropen voor fruitwater

Citroencake met frambozenglazuur

Brownie op een bodem van Oreo met gezouten caramel en een witte chocolade ganache

Chocolade met verschillende vullingen

“De Zoete Verleiding”
€ 16,50 p.p.
Vanaf 2 personen te boeken.
Graag 5 dagen vooraf bestellen.

“High Tea voor 2”
€ 26,50 p.p.
Inclusief overheerlijke romige tomatensoep & sandwiches!
Vanaf 2 personen te boeken.
Graag 5 dagen vooraf bestellen.

“Love Box”
€ 17,50
Alleen bij speciale acties.

“Love Box”
€ 17,50
Alleen bij speciale acties.

“Love Box”
€ 17,50
Alleen bij speciale acties.